Nudimo pet različitih tipova panela.

Standardni infracrveni grejači u pet različitih veličina za sve površine soba. Nudimo panele kako za montažu na zidu tako i za montažu na plafonu zbog veće efikasnosti grejanja ali i manje potrošnje električne energije za 100W po satu. Aluminijumski paneli bele površine obloženi aluminijumskim prahom smešteni u bele aluminijumske okvire ( ramove), su tako namenjeni da se u sobi neupadljivo integrišu. Standardni grejači sa svojim osobinama i cenom su nepobedivi na tržištu.

Staklene grejače imamo u tri različite veličine M, L i XL u dve boje, crna i bela. Naši stakleni grejači su naši najelegantniji grejači. Jedan infracrveni grejač sa staklenom površinom u beloj ili crnoj boji daje svakoj sobi markantan i elegantan izgled.

Za kupatilo je posebno pogodan infracrveni grejač sa ogledalom. Dve funkcije u jednom uređaju ( ogledalo i grejanje) obezbeđuje prijatnu toplotu bez zamagljivanja ogledala. Naši infracrveni grejači sa ogledalom postoje u dve veličine M i L.

Svi naši klasični tipovi mogu na zahtev da se isporuče sa odštampanom slikom. Zbog posebnog procesa štampanja UV štampanom tehnikom otporni su na toplotu i ogrebotine, nudimo i izbor već pripremljenih slika od kojih možete odabrati ili po vašoj želji odštampati sliku u određenoj rezoluciji, bez dodatnih troškova.

Zbog veće energetske efikasnosti od 5% i elegantnog izgleda uveli smo i keramičke grejače koje imamo u tri veličine M, L i XL.